WORKSHOP LICHTSTYLING

21st May, 2015
Amersfoort, Netherlands

Note; this workshop is conducted in Dutch.

Doelstelling:

In deze speciale voor stylisten, vormgevers en interieurarchitecten werkzaam in meubel- en lichtwinkels ontwikkelde workshop leert u alle praktische vaardigheden om licht op een goede wijze voor uw opdrachten te kunnen toepassen.

Waarom deze workshop?

Een kundige stylist verdiept zich continu in de onderwerpen welke met het vak te maken hebben. Licht en verlichting zijn belangrijke elementen, essentieel om het gewenste sfeerbeeld goed en aantrekkelijk te kunnen neerzetten. Hier zijn kennis en praktische vaardigheden voor nodig en in deze workshop wordt hier dan ook veel aandacht aan besteed. We zien wat licht met een materiaal doet en wat de verschillende soorten van verlichting voor een effect geven. Na het volgen van deze workshop bent u in staat uw klantwensen om te zetten in een onderscheidend resultaat.

Voor wie is deze workshop bestemd?

Deze workshop is ontwikkeld voor stylisten (interieurstyling/verkoopstyling/ evenementenstyling/beursstyling/winkelstyling/conceptstyling), vormgevers en interieurarchitecten.

Onderwerpen:

-Soorten licht

-Het samenspel van kunstlicht en daglicht

-Hoe creëren we een balans met licht

-Evenwicht van kleur, schaduw en licht

-Het leggen van accenten

-Sfeerbeelden afstemmen

-Tips en valkuilen

-Lichtstappenplan

-Lichtbronnen waaronder de LED

-Hoe kies je een oplossing?

Lessen:

Ieder onderdeel wordt compact ingeleid waarna een aantal praktische cases worden behandeld. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het voeren van discussie.

Verdere gegevens:

Workshopduur: -één dag

Tijdstip: -11.30 t/m 16.30

Investering: -€ 199,- excl. BTW / inclusief workshopboek en certificaat / koffie, thee en lunch zijn inbegrepen

For more information, see The Lighting Design Academy.

22 Apr