Lighting Designer / Project Manager – Nedap

Enschede Area, Netherlands

Wat ga je doen?

Als Lighting Designer / Project Manager maak en engineer je lichtvoorstellen uit voor (potentiële) key accounts. Het accent ligt daarbij op het maken van een verlichtingsstudies en de uitwerking van complete verlichtingsoplossingen (slimme aansturing). Voor deze projecten weet je de juiste klant voorstellen te maken, de verlichtingsoplossing te presenteren en onze klanten te voorzien van de juiste adviezen. Als expert heb je een goede band met onze klanten. Andere taken belangrijke taken:

  • Het geven van verlichtingspresentaties en -adviezen ten behoeve van de relaties van onze salescollega’s;
  • Actief bijdragen aan professionalisering van Luxon

Het team

Je maakt deel uit van het sales team. We werken in een team van zes collega’s, jong/oud. Als team hebben we iedere maand een sales meeting. Op die manier ben je op de hoogte wat speelt en welke nieuwe klanten er mogelijk bij komen of erbij zijn gekomen. Binnen het team is er veel ruimte om nieuwe ideeën te pitchen.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO / WO opleiding en je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of Lighting Designer. Je bent ondernemend, leergierig en analytisch sterk onderlegd. Je beheerst over enorm sterke communicatie skills met een resultaatgerichte en commerciële drive. Tevens ben je bereid om te reizen (30 – 40% op jaarbasis) en beheers je de Engels taal goed. Andere woorden wij die jou omschrijven zijn: vasthoudend, direct, overtuigend en veerkrachtig.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een omgeving met de ruimte en verantwoordelijkheid van een klein bedrijf, maar met de voordelen van een grote onderneming. Hierdoor kun je zelf in een team het verschil maken, maar heb je ook de financiële middelen tot je beschikking om innovatief bezig zijn.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@nedap.com.

Voor vragen kun je contact opnemen met Inge Meengs – 0544-471113.

Kijk op lifeatnedap.com voor meer informatie.

About Nedap Light Controls

Binnen Nedap Light Controls ontwikkelen en produceren we energiebesparende lichtoplossingen. Onze intelligente elektronica stelt de klanten in staat om de hoeveelheid licht aan te passen en deze te laten aansluiten op de lichtbehoefte van de klant. Op deze manier besparen onze klanten energie- en onderhoudskosten.

Onze slimme lichtoplossingen worden onder andere gebruikt op vliegvelden, in de zware metaalindustrie, grote sportfaciliteiten, automobielindustrie en retail industrie.

Please indicate that you saw this advert on EdisonReport when applying.

02 Dec