Distriktsansvarlig til Midt-Norge og Nord-Norge – ERCO

ERCO – Lysfabrikken
ERCO har hovedkontor og fabrikk i Lüdenscheid midt i hjertet av Tyskland med salgskontorer rundt i hele verden. I Norge har vi hovedkontor i Oslo der vi også har en utstilling. ERCO er markedsledende innen arkitektonisk belysning, og vi tilbyr et omfattende utvalg av høykvalitetsprodukter. Vi er fremtidsrettede og utvikler våre produktutvikling med mennesket i fokus. Dette gjør ERCO til et naturlig valg for mange rådgivere, arkitekter og lysdesignere. Fordi lys tolker alt vi ser omkring oss og hjelper oss til å oppfatte og oppleve det ser vi på lys som den «fjerde dimensjonen i arkitektur.

Arbeidsoppgaver:
Vi søker en distriktsansvarlig med salgsområde i Midt- Norge og Nord -Norge. Vi ser etter en tydelig og engasjert salgskonsulent som vil ha en sentral rolle i videreutvikling av markedsposisjonen vår i Norge. Hovedinnholdet i stillingen vil være å bygge egen portefølje gjennom prosjektsalg av våre belysningsarmaturer – eller lysverktøy som vi liker å kalle det – i B2B markedet. En viktig oppgave består i å besøke rådgivende ingeniører, lysdesignere, arkitekter, landskapsarkitekter, installatører og andre bedrifter i bransjen.

Kvalifikasjoner:
Vi søker fortrinnsvis en deg som har noen års erfaring fra lignende stilling i belysningsbransjen. Du har en naturlig evne til å etablere og videreutvikle profesjonelle relasjoner basert på faglig dyktighet og personlig tillit. Du er løsningsorientert, handlekraftig, strukturert og kan manøvrere i en hverdag hvor du ofte jobber selvstendig. Det viktigste for oss er at du har en genuin interesse for å skape resultater og formidle kunnskap om lys og vår filosofi på et høyt nivå.

Vi tilbyr:
For rett person kan vi tilby en selvstendig stilling i et selskap med store ambisjoner. Du vil ta del i et aktivt og engasjert arbeidsmiljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du får gode lønnsbetingelser, leasingbil, pensjons- og forsikringsordning, samt subsidiert trening.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Tomas Sjögren, salgssjef i Norge, på tlf. 412 41 833 eller mail: t.sjogren(at)erco.com

Send søknad med CV til:

Tomas Sjögren
Mail. t.sjogren(at)erco.com

18 Dec