Assistent / Studieadviseur – De Lighting Design Academy

De Lighting Design Academy (LDA) biedt sinds 1993 een compleet programma aan lichtcursussen, lichtopleidingen, lichtworkshops en lichtmasterclasses.

De activiteiten worden uitgevoerd vanuit een eigen cursuslocatie in het centrum van Amersfoort en is gezien deze centrale ligging uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Ons team bestaat uit 4 vaste personen en een 40-tal docenten welke flexibel worden ingezet zowel tijdens de cursussen, opleidingen maar ook voor onze beide avondopleidingen, HBO lichtontwerp en Hogere Verlichtingstechniek.

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een:

ASSISTENT/STUDIEADVISEUR M/V

Wij zoeken een gezellige en pittige persoonlijkheid die het leuk vindt om er aan bij te dragen onze deelnemers een onvergetelijke lesdag te bezorgen. Helemaal mooi zou zijn dat je een beetje gevoel hebt voor design, architectuur en verlichting.

OMSCHRIJVING

We vragen nogal wat van je; je houdt je bezig met veel praktische zaken zoals de ontvangst van de deelnemers, reserveren van de lunchlocaties, klaarzetten lesmateriaal, het maken van drukwerk en het ophalen ervan bij de drukker. Aan het einde van de dag deel je de certificaten en diploma’s uit, beantwoord nog vragen en reik je de uitrijkaarten uit. Kortom, de cursusdag wordt door jou tot in de puntjes geregeld!

 Je bent dus voor een belangrijk deel  verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de cursusdag. Een dag verloopt niet altijd zoals gepland, dus stressbestendig zijn is een pre. Jij bent het  aanspreekpunt voor cursisten (zowel voor- als na afloop van de cursusdag) met wisselde vragen daarbij behorend.

Naast de cursussen bestaan je werkzaamheden ook uit het ondersteunen van het bestaande team. Hierbij kun je denken aan diverse taken zoals het beantwoorden van e-mail, opnemen telefoon, tot het regelen van externe locaties (avondopleidingen), excursies, beurzen, ondersteuning marketing en nog veel  meer… Dit allemaal in goed onderling overleg en afhankelijk van jouw vaardigheden.

Natuurlijk gooien we je niet in het diepe, je krijgt alle mogelijkheden om je verder te verdiepen in het vak licht en wordt je continue begeleidt om een goede, kundige studieadviseur te worden.

EEN LESDAG IN HET KORT

We starten de dag met een ontvangst in onze cursuslocatie in Amersfoort onder het genot van een koffie / thee. De studenten worden verwacht vanaf 8:30, om de vroege vogels op te vangen en er altijd last minute werkzaamheden zijn in de ochtend (klaarzetten kopjes, studiemateriaal) vragen we je om 8:00 aanwezig te zijn.  Om 9:00 start de les en gaat de docent van start met zijn/haar lesdag. Onze docenten zijn allen professionals. Materialen waarmee gewerkt wordt zijn veelal digitaal en zijn beschikbaar op onze eigen online leeromgeving. Studiemateriaal komt na afloop van een cursusdag beschikbaar op deze lightcloud.

Gedurende de middag is er een middagpauze en wordt er extern geluncht. Het reserveren vooraf en het doorgeven van de broodjeskeuze ligt in jou handen.

Naast de lunch zijn er uiteraard 2 korte breaks (ochtend- en middag).

Na afloop van de lesdag (16:00) ontvangen de deelnemers een certificaat. Nadat de laatste deelnemer is vertrokken maken we de locatie weer netjes in orde voor de volgende cursusdag.

Onze deelnemers zijn allen professionals en werken in diverse beroepsgroepen. Denk hierbij aan architecten, vormgevers, adviseurs, projectverlichters, stylisten, installateurs, ambtenaren en veel meer.

COMPETENTIES

– Klantvriendelijkheid en communicatief

– Sterk in plannen en organiseren

– Stressbestendig

– Samenwerken

– Meedenkend

– Zelfstandige werkhouding

– Gezellig en vol humor!

FUNCTIE EISEN

– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Kunnen werken met Word, Excel, Gmail, Illustrator (basis)

– In bezit van rijbewijs B

– Minimaal MBO

WAT BIEDEN WIJ?

We bieden je een zeer afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheden voor 16/20 uur per week. Werkdagen zijn ,in ieder geval, op woensdag en donderdag, de rest in onderling overleg. Op lesdagen zijn de werktijden van 8.00 uur tot 16:30 uur. Tijdens alle schoolvakanties in Nederland zijn er geen lessen en ben je vrij. Dit betekent dat je 37 weken per jaar werkt en 15 weken per jaar vrij bent.

INTERESSE?

Wat ons betreft willen we deze vacature zo spoedig mogelijk ingevuld zien.

lighting design academy
Grote Haag 11
3811 HH  AMERSFOORT
www.lightingdesignacademy.org

06 Jan