Accountmanager LED regio Drente/ Groningen/Friesland – Nedelko

Functie omschrijving Accountmanager LED regio Drente/ Groningen/Friesland

Als accountmanager / lichtadviseur zul jij de LED producten van Nedelko vertegenwoordigen. Je gaat de lichttechnische producten verder op de kaart zetten in de genoemde regio binnen de sterk groeiende organisatie van Nedelko. Jouw focus zal zich voornamelijk richten op elektrotechnische groothandels, installateurs en projecten ( end-User).

“Commercieel talent met passie voor verlichting”

Ben jij die dynamische accountmanager die enthousiast en accuraat is? Ben jij de persoon die met veel drive en passie d.m.v. new business de marktpositie flink kan uitbreiden en versterken? Vind jij het belangrijk om de verwachting van de klant waar te maken en te overtreffen?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van de LED producten van Prolumia binnen Nedelko in de genoemde regio. Jij maakt deel uit van het sales team binnen de Nedelko organisatie. Je rapporteert aan de directie.

Jij:

Hebt ervaring met LED producten en/of binnen de lichttechniek. Bent commercieel en klantgericht. Weet klanten aan je te binden en gaat voor de lange termijn relatie. Jouw track record is overtuigend en je bent een netwerker pur sang. Jij wilt jezelf steeds verbeteren en vraagt jezelf na ieder verkoopgesprek af hoe je het de volgende keer nog beter kunt doen!. Je vindt het belangrijk actuele marktontwikkelingen te volgen en houdt jezelf continu op de hoogte omdat je passie hebt voor het vak van verlichtingstechniek en verkoop.

Jouw verantwoordelijkheden:

• Verkoopt (LED) lichtoplossingen (verlichting) volgens accountplan.

• Verantwoordelijk voor omzet ontwikkeling van Prolumia LED verlichting.

• Zorgt voor nieuwe contacten en klanten en beheert bestaande.

• Investeert in langdurige relaties met de afnemers.

• Bezoekt cliënten volgens een vastgestelde frequentie.

• Signaleert marktontwikkelingen en trends.

• Coördineert verkoopondersteunende activiteiten.

• Geeft lichttechnische adviezen en coördineert projecten.

Functie eisen Accountmanager LED regio Drente/ Groningen/Friesland

• HBO werk en denkniveau.

• Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift.

• Commercieel bewezen trackrecord.

• Ervaring met (LED) verlichting.

Wie zijn wij?

Nedelko is importeur en distributeur van zeer hoogwaardige LED verlichting, elektrotechnische materialen, elektronica componenten, veiligheids- en codeersystemen en audio, video en licht. Vanuit ons moderne magazijn in Barendrecht leveren wij producten in heel Europa.

Enthousiast over deze functie?

Niels Uljee zal exclusief voor deze vacature als HR adviseur/ Recruiter de directie van Nedelko ontzorgen. De 1e selectie zal altijd verlopen via Light-Select Werving en Selectie. Voor vragen over de organisatie of vacature kun je direct contact opnemen met Niels onder telefoonnummer 06-23119090. Solliciteren kan door jouw cv met motivatie te mailen aan: niels@light-select.nl. (Acquisitie door andere werving en selectiebureaus is niet mogelijk in verband met exclusiviteit.)

24 Apr