Account Manager Indoor Lighting – Fagerhult

Zuid Nederland – Noord-Brabant en Limburg

Job description

In deze stevige functie ben je verantwoordelijk voor de verdere commerciële ontwikkeling in Zuid-Nederland (Brabant en Limburg). Dit is een goed verzorgd gebied, waar je actief contacten gaat leggen met een enorme diversiteit aan gesprekspartners: architecten, projectontwikkelaars, technisch adviesbureaus en installateurs. Hierbij ligt je focus op de voorschrijvende partijen. Je beschikt over het talent je bestaande netwerk in deze markt razendsnel uit te bouwen. Samen met de lichtadviseurs uit je eigen organisatie weet je je te verplaatsen in je relaties en hun projecten en creëer je nieuwe mogelijkheden. Je weet deze complexe salestrajecten te managen, waarbij je de regisseur bent van een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen. Zo ontwikkel je een diepgaand partnership met de voorschrijvers in deze markt, waarbij je hen helpt zich te onderscheiden naar hun opdrachtgevers. Zo bouw je de marktpositie geleidelijk steeds verder uit. Je bent resultaatsverantwoordelijk voor je marktgebied en rapporteert direct aan de Sales Manager Indoor Lighting.

Desired Skills and Experience

 • Analytisch scherp, HBO/academisch niveau
 • Aantoonbaar succesvol in de voorschrijvende markt
 • Affiniteit met (licht)techniek en design
 • Assertiviteit, je bent doortastend en levert geen half werk
 • No-nonsense, betrokken en commercieel slagvaardig
 • Ondernemend en resultaatgericht
 • Woonachtig in het werkgebied (Zuid-Nederland)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Fagerhult bv maakt deel uit van een van de grootste verlichtingsconcerns van Europa. Hier ontwikkelt, produceert en verkoopt men professionele verlichtingsoplossingen voor kantoren, scholen, winkels, zorg, industrie, en openbare ruimtes, zowel voor binnen als buiten. Fagerhult telt zo’n 2500 medewerkers, heeft 8 fabrieken en vestigingen in ongeveer 20 landen. De verlichtingskennis, in combinatie met een breed scala van innovatieve, energie-efficiënte, milieuvriendelijke lichtoplossingen, maakt Fagerhult tot een serieuze partner voor het gehele project. Fagerhult werkt met een lange termijn focus op energie efficiëntie, via intelligente licht regeling en geavanceerde LED-technologie. Innovatie en kennis worden gecombineerd met ruime ervaring in het creëren van verlichtingsoplossingen, met het uiteindelijke doel dat mensen zich prettig voelen in hun omgeving. Fagerhult staat voor het nemen van verantwoordelijkheid en duurzaamheid voor haar klanten, medewerkers en de toekomstige generaties. Om het sales team Indoor verder te versterken zijn wij voor Fagerhult op zoek naar kandidaten (m/v) voor de functie van Accountmanager Utiliteit – creatief – doortastend – projectenmarkt

En wat mag je van Fagerhult verwachten?

 • Werken met topprodukten in een dynamische markt
 • Deel uitmaken van een team van ‘winners’, hoge mate van betrokkenheid
 • Een organisatie die alle middelen (showroom, mock-ups, sampling, factory visits) biedt om succesvol te kunnen zijn
 • Zelfstandige job, ruimte voor creativiteit en eigen inbreng
 • Werken bij een gezonde, ambitieuze, internationaal georiënteerde speler
 • Platte structuur met korte lijnen en directe communicatie

Is dit de ideale volgende baan voor jou?

Reageer via www.velde.nl. Voor meer informatie over deze vacature (ref.nr. FHT152) neem je contact op met Peter Paardekooper of Tim van Uden, tel: 088 – 6070100.

Please indicate that you saw this advert on EdisonReport when applying.

29 Nov